У РФ вже громадянам не дають знімати рублі в банкоматі "Сбербанка", який стоїть в приміщенні суду, який стоїть біля входу Ленінградського обласного суду.

Таким відео поділилися у телеграм-каналі "Инсайдер". На думку співробітниці суду банкоматом можуть користуватися тільки ті, хто працює в суді. Чоловік вирішив перевірити, чи точно не працює банкомат, і виявилося що його обдурили. "Вони мене надурили, банкомат працює!", - заявив він.

В перепалці між клієнтом та працівницею, чоловіка вирішили залякати поліцією та заявили, що користатися банкоматом, це незаконно.

Відомо що через санкції "Сбєрбанк" з п'ятниці, 18 березня, припинив проводити переказ через свою систему в кількох валютах. Йдеться про переведення в інші банки в доларах, канадських доларах, фунтах стерлінгів, данських та шведських кронах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У цих валютах фізособи також не зможуть отримати перекази з інших російських та зарубіжних банків на рахунок "Сбєрбанку".

Тепер можна відправляти перекази в інші банки як по країні, так і за кордон у рублях, євро, ієнах, швейцарських франках, норвезьких кронах, а також сінгапурських доларах, а перекази за кордон через "Сбербанк онлайн" можливі лише у євро.

Цікаво, що на 25 день війни Австралія також додала у свій санкційний список російський "Сбєрбанк".

Visa та Mastercard обмежили роботу з білоруським "СберБанком" з 19 березня. У банку стверджують, що обмеження не вплинуть на роботу карток на території Білорусі. За ними можна буде здійснювати всі операції, у тому числі знімати готівку, платити через ЕРІП у магазинах.

Нагадаємо, раніше російський літак помітили в столиці країни ЄС – злітав і повернувся додому попри санкції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", за тиждень у росії в чотири рази виріс попит на антидепресанти.

Також "Знай.ua" писав, що в рф масово почали змітати продукти з магазинів.