Не зважаючи на санкції, введені більшістю країн Заходу проти росії через її агресію проти України, деяким російським літакам все ж вдається здійснювати рейси в Євросоюз.

Про це стало відомо «Українській правді» завдяки даним публічного онлайн радару.

Як зазначається, 17 березня російський вантажний літак зміг здійснити рейс із Москви до Словаччини та повернутися назад до Росії.

Йдеться про вантажний борт на російській реєстрації RA-76511, що належить вантажній компанії "Волга-Днепр". Літак прямував з Москви до столиці Словаччини, Братислави. Потім він повернувся до Москви.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Цікаво, що раніше понад три десятка країн, серед яких і Словаччина, закрили небо для російських літаків та авіакомпаній.

Чому і яким чином російському літаку вдалося побувати у Словаччині в обхід санкції ЄС, та яку задачу він там виконував, наразі невідомо.

Борт літака
Борт літака

Нагадаємо, у росії в чотири рази виріс попит на антидепресанти: за тиждень скупили на 525,6 млн рублів. Крім цього, зростає попит на безрецептурні снодійні та протитривожні препарати.

Раніше Знай писав, Мінсоцполітики підтримало вразливі сім'ї з дітьми, направивши 8,5 тон гумдопомоги: отримав Мелітополь, Київщина та Житомирщина

Також Знай писав, у Хорватії заарештували шикарну 92-метрову яхту Медведчука з ОПЗЖ: одна з найбільших у світі. На майно Медведчука в Хорватії наклали арешт