Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, проти РФ впровадили жорсткі санкції, аби зупинити війну. Такі дії вплинули на курс рубля та звісно ж на ціни в росії, а деякі продукти стали взагалі дефіцитними.

Ціни на багато продуктів стали значно вищими, до того ж уже простежувався дефіцит на деякі продукти, зокрема на цукор. Так, у мережі показали відеоролик, як росіяни в одному з магазинів масово скуповують цукор.

Як росіяни скуповують цукор, скріншот
Як росіяни скуповують цукор, скріншот

На опублікованих кадрах видно, як близько десятка людей масово накинулися на візок з цукром та почали масово його розбирати.

"Цукровий апокаліпсис на росії. Люди розгрібають цукор за секунди. Життя там гірке, хочеться солодкого", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Новини країни".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як росіяни скуповують цукор, скріншот
Як росіяни скуповують цукор, скріншот

Варто зазначити, напередодні у Мінпромторгу росії заявили, що запасів цукру в росії поки що достатньо. До того ж за їхньою інформацією вже спостерігається скорочення попиту на цукор.

Варто нагадати, що рано вранці 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський підписав указ про впровадження воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, у росії зі строковиків, які воюють в Україні роблять контрактників: вдома їх вже ніхто не чекає. В СБУ оприлюднили розмову російського окупанта з матір'ю

Раніше Знай писав, Мінсоцполітики підтримало вразливі сім'ї з дітьми, направивши 8,5 тон гумдопомоги: отримав Мелітополь, Київщина і Житомирщина

Також Знай писав, у Хорватії заарештували шикарну 92-метрову яхту Медведчука з ОПЗЖ: одна з найбільших у світі. На майно Медведчука в Хорватії наклали арешт