Російський літак помітили в столиці країни ЄС - злітав і повернувся додому незважаючи на санкції

Незважаючи на санкції, введені більшістю країн Заходу проти росії через її агресію проти України, деяким російським літакам все ж вдається здійснювати рейси до Євросоюзу. Як зазначається, 17 березня російський вантажний літак зміг здійснити рейс з Москви до Словаччини і повернутися назад до росії.

Літак. Фото: скріншот відео
Літак. Фото: скріншот відео
Літак. Фото: скріншот відео

Микита Михалков порахував траєкторію польоту "заражених птахів-бандерівців": "Знищують слов'янський етнос"

Відомий своїми панськими замашками адепт " русского мира «раптово заявив, що йому вдалося встановити» правду "про міфічну" біологічну зброю", яку Україна нібито розробляла з метою"знищити весь слов'янський етнос". За його словами, в американських біолабораторіях, розташованих на території України, нібито заражали перелітних птахів небезпечними тільки для росіян вірусами.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Микита Михалков, кадр з відео
Микита Михалков, кадр з відео

Володимира путіна хочуть усунути свої ж: відправиться на концерт до Йосипа Кобзона через "хворобу", дані розвідки

У середовищі російської бізнес-політичної еліти формується група впливових осіб опозиційних до володимира путіна. Їх мета-якнайшвидше відсторонення путіна від влади і відновлення економічних зв'язків із Заходом, зруйнованих через війну війни в Україні.

Володимир Путін. Фото: скріншот youtube
Володимир Путін. Фото: скріншот youtube

У Зеленського запевнили, що Україна не матиме проблем з їжею через війну - вистачить на всіх

Війна, розв'язана російською федерацією в Україні, поставила під удар економічне благополуччя всього світу. В таких умовах всім доведеться затягнути пояси тугіше. Чи загрожує голод українцям, відповів в ефірі телемарафону заступник глави офісу президента Ростислав Шурма.

Супермаркет, фото: скриншот из видео
Супермаркет, фото: скриншот из видео

Надя Дорофєєва випадково розкрила ім'я майбутнього чоловіка, хто претендує на місце Дантеса: "Буде як у Потапа з Каменських"

Фанати Дорофєєвої і Дантеса згадали один знаковий момент, який мав місце під час відпочинку подружжя на екзотичних островах. Відповідне відео опублікували в соціальній мережі" ТікТок " на каналі, присвяченому Надіної персоні. У ролику Дорофєєва використовує жартівливий фільтр для відео, який повинен нібито визначити ім'я її майбутнього чоловіка.

Время и Стекло, Фото Instagram
Время и Стекло, Фото Instagram