В Україні 17 березня запрацювала найбільша дебетова платіжна е-система PayPal.

Про це повідомив голова Мінцифри, Михайло Федоров. Він розповів про те, що тепер можна здійснювати за допомогою цієї міжнародної платіжної системи.
"Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Підв'язуйте ваші картки Visa та Mastercard та користуйтеся вже зараз", - заявив Федоров.
Також він подякував команді PayPal, що так швидко відреагували на наше прохання та підтримала українців під час війни.

"Також, дуже дякую нашій команді, команді Національного банку України та IT-спільноті за допомогу", - написав Федоров у повідомленні.

Варто зазначити, що PayPal відкрили для українців на отримання грошей, а не тільки на відправку, та на додачу дозволено вивід грошей на карти Visa та MasterCard.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомив заступник виконавчого директора МВФ в Україні Владислав Рашкован, Ден Шульман, CEO PayPalрозповів, що останні 2,5 тижні 400 співробітників компанії зробили те, на що в них звичайно витрачають 9-12 місяців.

"І ще - як ми просили - вони тимчасово прибрали всі комісії для українців. ось посилання на новини компанії https://bit.ly/3IiB8MX. Я знаю, що PayPal приводили в Україну багато людей - вдячний всім", - написав Рашкован.

Він також зазначив, що це буде дуже корисно біжінцям, переселенцям, для краудфандингу, благочинності та будь-кому, хто працює як підприємці з закордонними контрагентами.

Нагадаємо, раніше Visa та Mastercard припинять обслуговувати картки російських банків за кордоном.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відділення ПриватБанку працюватимуть у вихідні, українцям розповіли про новий графік.

Також "Знай.ua" писав, що тимчасові ліміти знято, а банкомати підкріплюють готівкою.