Починаючи з 10 березня Visa та Mastercard припиняє обслуговування російських банків закордоном.


Про це йдеться в повідомленні компанії.

Так, стало відомо, що Visa припиняє обслуговування карток в Росії з півночі (за київським часом) 10 березня. Зазначається, що всі картки Visa, випущені в Росії, не працюватимуть за кордоном і прийматимуться до оплати в іноземних інтернет-магазинах. Аналогічна ситуація і з картками Mastercard.

Картка Visa
Картка Visa

Раніше повідомлялося, що міжнародні платіжні системи Visa та Mastercard одночасно оголосили про припинення роботи на російському ринку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Власникам карток Visa та Mastercard до закінчення їх терміну дії залишаються доступні всі кошти на рахунках, а також всі звичні платіжні операції – оплата покупок, переказ коштів з картки на картку, зняття готівки та інші.

Великі російські банки після заяв Visa та MasterCard оголосили, що опрацьовують можливість випуску картки "Мир" із китайською UnionPay.

Нагадаємо, син радниці Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він побачив кадри бомбардування жилих будинків російськими окупантами

Раніше Знай писав, у США прокоментували можливість застосування росією хімічної зброї в Україні: "Неправдиві заяви рф про лабораторії". У США розповіли про використання Росією хімічної зброї.

Також Знай повідомляв, секретар РНБО Данилов зізнався, що у РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці. За словами Данилова, ворог рухається вкрай повільно