У мережі з'явилося кумедне повідомлення від жителів Росії, які вірять в те, що зовсім скоро їх армія знайде Бандеру і ліквідує його. Виглядає дуже забавно.

Фрагмент з листування був опублікований в мережі, і на ньому видно, що мешканка Росії, яка, найімовірніше виступає за те, щоб російські війська бомбили Україну і мирних жителів, несе повну нісенітницю.

Користувачка Марина, яка і опублікувала фрагмент, зазначила: "я, коротше, вирішила, що на цьому етапі, подальша розмова марна. Не хочу ще більше розчаровуватися в деяких людях".

Повідомлення від росіян, фото: скріншот
Повідомлення від росіян, фото: скріншот

Справа в тому, що мешканка Росії почала заспокоювати жінок, щоб та не переживала через бомбардування міст, адже влада шукає Степана Бандеру, щоб його вбити.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мариночка! Тримайтеся будь ласка. Бандеру вже скоро знайдуть і все налагодиться. Тримайтеся! Росія не хоче вам зла, але цього націоналіста потрібно прибрати, інакше він вб'є весь російський народ. Кадирівці і його загін вже його шукають, повірте, вони знають свою роботу " - пише росіянка.

Пам'ятник Степану Бандері у Львові, фото: Типовий Львів
Пам'ятник Степану Бандері у Львові, фото: Типовий Львів

Є тільки одне але, Степан Бандера помер ще в 1959 році, і кого вони хочуть шукати - вже питання.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Дуже прикро, що таких повідомлень по мережі величезна кількість, люди не можуть елементарно забити в гуглі, хто це такий, і чим зараз живе. Однак, набагато легше адже подивитися пропагандистське телебачення, де багато років брешуть, і приховують правду.

Нагадаємо, що "пожежа і обвали поверхів": російські окупанти скинули бомби на Київ

Раніше повідомлялося, що "Занадто божевільний": вищий керівник КНДР Кім Чен Ин прокоментував війну Путіна з Україною

Також, Наталія Могилевська спустилася в метро, щоб підтримати українців