Ворожа пропаганда вийшла на новий рівень: тепер Україну звинувачують вже навіть у виникненні коронавірусу.

Міноборони росії заявило, що в «біолабораторіях», які нібито були створені й фінансувалися США в Україні, «проводилися експерименти зі взірцями коронавіруса кажанів».

«Метою цих та інших фінансованих Пентагоном біологічних досліджень в Україні було створення механізму прихованого поширення смертоносних патогенів", — заявив представник Міноборони РФ Ігор Конашенков.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Він з посиланням на документи, знайдені в лабораторіях, повідомляє, що американська сторона планувала вести в Україні в 2022 році роботи з патогенів птахів, кажанів та рептилій для перенесення ними африканської чуми свиней та сибірки.

Нагадаємо, що Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні.

Портал "Zhaj" передавав термінове звернення міністра оборони Олексія Резнікова: "Буде для ворога неприємним сюрпризом".

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами: "Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.