У соціальній мережі розмістили досить скандальну інформацію про те, що легендарний бренд Chanel осоромилася на останньому показі мод.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "spletnik" в Instagram.

"У мережі критикують бренд Chanel - користувачів обурив макіяж моделей на недавньому показі в Парижі. Подробиці-на сайті @spletnik_ru #spletnik", - підписані фотографії в мережі.

Потрібно відзначити, що такий показ мод зумів здивувати весь світ. Багатомільйонна аудиторія не змогла промовчати при вигляді такого незвичайного мистецтва. Люди не приховали здивувань і виговорилися в коментарях під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"щоранку після бурхливих вихідних-я модель Chanel", "що ви смішного в цьому бачите? Я ніколи не стикалася з домашнім насильством, битою не була, так що, "у кого, що болить", тут не працює. Але, я бачу фінгал, і ні що інше. А ті кому це нагадує ранок суботи, теж якось сумненько. Треба менше пити!", "У однієї фенік був, вирішили всіх замаскувати", "Шанель Закінчилася-почалася маячня...", "Коли не можеш вибрати між смокі айс і Клеопатрою", "це просто задумка така яка нічого має на увазі , диванні критики завжди знайдуть до чого причепитися, деградація повна у таких людей", "О господи ну скрізь знайдуть до чого причепитися, на що образітьса якийсь час зараз, ну ні чхни-ні перні", "Пропаганда насильства", "провокації і маніпуляції-сьогодні в моді", - залишають коментарі обурені фанати моди.

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кунакі захопила своїм новим образом.

Також портал "Znaj" писав, що соковита Кім Кардашьян показала голі соски.