Стало відомо про те, що Служба безпеки України затримала хакера, який забезпечував для окупантів мобільний зв'язок в Україні.

Виявляється, в Україні не всі виступають проти війни, є й такі громадяни, які заради грошей готові продати власну батьківщину. Тут якраз такий випадок, як зазначили в Службі безпеки України.

За допомогою цього колаборанта ворог міг здійснювати анонімно телефонні дзвінки з Російської Федерації на телефони окупантів в Україні.

Також, цей чоловік розсилав українським силовикам і державним службовцям СМС з пропозиціями здатися і перейти на бік окупантів, і передавав різні команди і вказівки передовим групам загарбників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

У Службі безпеки України всього за день його вирахували завдяки помилковій стратегії. За один день проходило близько тисячі дзвінків через дії чоловіка. Значна частина з них-від вищого керівництва ворожої армії.

Станом на даний момент чоловік був затриманий, і у нього витягли все обладнання.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Зловмиснику оголошено про підозру. Він відповідатиме за всією суворістю закону. Бо на ньому кров десятків, а то й сотень убитих українців.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Росія вже практично три тижні веде нещадну війну проти українського народу, і обстрілює ракетами не стратегічні об'єкти, а житлові квартали, лікарні, і так далі. Гинуть мирні жителі, поки деякі думають тільки про те, як би заробити грошей.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Руслана відкрила українцям очі на те, що діється в Маріуполі-правда лякає

Раніше повідомлялося, що Slavia показала, яку ціну платять українські військові захищаючи Батьківщину від Росії

Також, Алла Мазур і Наталія Могилевська порадили росіянам скинути з себе ярмо