Митрополит Епіфаній знову висловився на тему війни в Україні, а також згадав про День українського добровольця, який цього року став у кілька разів особливішим.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно він висловлюється на тему війни, а також засуджує дії Росії.

Цей пост він вирішив присвятити добровольцям, які цього року зіграли особливу роль для країни.

"Хто б міг подумати, що цього року через повномасштабну війну з боку Росії славними добровольцями стане стільки українців, що їх вже не злічити! Це люди доброї волі, які за покликом серця роблять богоугодну справу – захищають Батьківщину, свій народ. По всій Україні вони зараз тримають оборону, захищаючи наш спільний дім " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це не егоїзм, а здатність самопожертви, якої нас вчить Ісус Христос. Саме це лежить в основі добровольчого руху, як зазначив митрополит Епіфаній.

Митрополит Епіфаній, фото: Facebook
Митрополит Епіфаній, фото: Facebook

Наші добровольці на різних фронтах нинішнього українського життя-новий світовий приклад справжньої жертовності. Це все заради свободи, правди, і наших близьких.

"Дорогі наші добровольці! Нехай Господь охороняє кожного з вас, дарує міцне здоров'я, невичерпні духовні і тілесні сили, терпіння і мужність. Ми завжди молимося про вас. Слава людям доброї волі!"- йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Акафіст до Святого Архістратига Михаїла: могутня молитва про захист від ворогів

Раніше повідомлялося, що мітрополіт Епіфаній не знайшов виправдань Путіну за людські страждання в Україні

Також, ЗСУ пішли в контрнаступ в Ізюмі, не віддадуть рідні території