Прикордонники спіймали на кордоні України з Молдовою чоловіка, який пред'явив документи, що він не може служити в армії з вельми незвичайної причини. Про це повідомили в ДПСУ.

На свій подив прикордонники виявили, що чоловік числиться звільненим у запас через... "тяжкий перебіг вагітності".

Спроба 53-річного чоловіка покинути Україну через пункт пропуску «Могилів-Подільський» провалилася. Коли він проходив перевірку документів, несподівано виявилося, що у військкоматі Луганської області його комісували за ст.73 наказу Міноборони України №402 від 14.08.2008 року.

Скрін,  ДПСУ
Скрін, ДПСУ

У графі, де вказані причини комісування, зазначено «вагітність, пологи і післяпологовий період, їх наслідки» з позначкою «а» – з ускладненим перебігом. Причому причина була "вписана" в 2021 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, ДПСУ
Скрін, ДПСУ

У ДПСУ обіцяють розібратися, як могло таке статися з чоловіком – він стверджує, що сталася помилка при заповненні документів, а ось прикордонники підозрюють банальну підробку документів.

Нагадавши, етиці - це роботи з крилами: Ілон Маск відповів на пропаганду Росії на тлі війни з Україною.

Як повідомляв " Знай.ua", переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лободу і Лорак: "Зрадили свою державу"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський розповів про плани Путіна взяти Київ і вперше назвав кількість загиблих українських військових: "Вони не повірять"