Один лікар розкрив неймовірну ситуацію, коли виявив майбутню дитину, що росте всередині жіночої печінки, після проходження УЗД.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

У неймовірній рідкісної позаматкової вагітності було помічено ненароджену дитину, яка росла в печінці у жінки.

Випадок розкрив педіатр Майкл Нарві з Дослідницького інституту дитячої лікарні Манітоби в Канаді.

Дитина в печінці
Дитина в печінці

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він звернувся до TikTok, щоб виділити цей незвичайний випадок, і сказав: "Я думав, що бачив все, 33-річна жінка приходить з 14-денним анамнезом менструальної кровотечі і 49-денним періодом з моменту її останньої менструації. У печінці вони знаходять дитину. У неї була позаматкова вагітність в печінці. Іноді ми бачимо їх в черевній порожнині, але ніколи в печінці. Це вперше для мене".

Відео подивилися мільйони разів і приголомшили людей.

Один користувач сказав: "Мабуть, це була жахлива новина для батьків. Сподіваюся, мама здорова, і шкодую про вашу втрату".

Інший сказав: "Я навіть не вірю, що це може статися. Як запліднена яйцеклітина потрапляє в печінку?"

Сперматозоїд
Сперматозоїд

Позаматкова вагітність відбувається, коли запліднена яйцеклітина імплантується поза маткою, зазвичай в одну з маткових труб.

У Великобританії близько 1 з 90 вагітностей є позаматковою - близько 11000 на рік. Це дуже рідкісний тип позаматкової вагітності, частота виникнення якої становить 1,4%.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", жінка розповіла, як годувала свого чоловіка грудьми.