Коханню українців навіть війна не завадить. Після впровадження воєнного стану в Україні вже одружилося чимало пар, серед них - пара правоохоронців з Кам’янця-Подільського Володимир та Тетяна.


Про це повідомляють правоохоронці Кам'янець-Подільського РУП.


Так, стало відомо, що правоохоронці з Кам’янця-Подільського офіційно зареєстрували свій шлюб. Закохані Володимир та Тетяна уклали шлюб просто в одностроях.

Молодята, фото Нацполіції
Молодята, фото Нацполіції

У нареченої весільний букет був виконаний виключно з білих квітів та прикрашений атласною стрічкою такого ж кольору.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Уклали шлюб поліцейські з Кам’янця-Подільського Володимир та Тетяна. І поки українці сповнені любові один до одного, поки народжуються нові сім’ї, поки усі згуртовані — Україна непереможна і життя продовжується!!!" - кажуть в поліції.

Молодята, фото Нацполіції
Молодята, фото Нацполіції

Пара не мала традиційної білої сукні та костюма нареченого, адже це вони вважають неважливим. Зараз найголовніше - їхнє кохання та перемога над російськими окупантами.

Нагадаємо, Instagram і Facebook дозволять заклики до насильства щодо російських військових: окупанти отримають по заслугах. Meta тимчасово дозволила заклики до насильства щодо російських військових

Раніше Знай писав, паризька область сяє українськими Прапорами: "Місто Жанни Д'арк з нами". Весь цивілізований світ став на бік України, на яку напала армія рф

Також Знай повідомдяв, Анатолій Анатоліч показав, як окупанти відбирають дитинство у його сина і маленьких українців: "Ніхто не має права"