Стало відомо про те, що Facebook і Instagram дозволив заклики до насильства щодо російських військових. Що про це потрібно знати.

На порталі Reuters вийшов матеріал, в якому йдеться про те, що корпорація Meta дозволить своїм користувачам в Instagram і Facebook заклики до насильства у ставленні до російських військових, а також будуть дозволені заклики до смерті Володимира Путіна і Олександра Лукашенка.

Скрін, відео YouTube Інтернет-шахрай
Скрін, відео YouTube Інтернет-шахрай

"В результаті російського вторгнення в Україну ми тимчасово дозволили форми політичного самовираження, які зазвичай порушують наші правила, наприклад, агресивні висловлювання типу "смерть російським окупантам". Ми як і раніше не дозволяємо достовірні заклики до насильства проти російських громадян", — йдеться в заяві представника Meta.

Путін та Лукашенко, фото Reuters
Путін та Лукашенко, фото Reuters

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Такі зміни в правилах торкнуться не всіх, а частина користувачів таких країн, як: Вірменія, Азербайджан, Естонія, Грузія, Угорщина, Латвія, Литва, Польща, Румунія, Росія, Словаччина та Україна.

Як все буде насправді-поки що невідомо. Не можна не відзначити того факту, що в Російській Федерації був відключений Facebook, і ще ряд соціальних мереж. Ніхто не хоче мати справу з окупантами, але рішення про Facebook було прийнято самим Роскомнаглядом.

Facebook і Instagram, фото: вільне джерело
Facebook і Instagram, фото: вільне джерело

Більшість брендів і компаній також почали виходити з російського ринку. Деякі назавжди, а частина говорить про те, що це тимчасово, поки не закінчиться війна з Україною.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заспокоїв усіх після ядерних загроз Путіна

Раніше повідомлялося, що мі лідери сказали " так " євроінтеграції України: як пройшла історична ніч у Версалі

Також, воіни ЗСУ відбили атаку російських військових, і відібрали 10 робочих танків, броньовик і ЗРК