У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій можна побачити містечко під Парижем. Гарне місто, яке знаходиться в 100 кілометрах від столиці Франції, майже все в жовто-синій прапорах.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Новини Еспресо»

Є відомості про те, що весь цивілізований світ став на бік України, на яку напала армія рф. Путін дав наказ піти війною в Україну, 24 лютого, о 5 ранку.

Жителі України в цей момент здригнулися від потужних вибухів - росія скинула бомби на території України.

З тих часів пройшло 16 днів війни проти агресивних окупантів. ЗСУ показали неймовірну силу, відбиваючись від ворога, щоб захистити свої сім'ї та рідну землю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це - Орлеан, Франція, 100 км від Парижу. Місто Жанні Д'арк з нами Андрій Шкіль", - підписаний розкішний знімок в мережі.

На даному кадрі видно, що французьке місто Орлеан повісило на будинках великі українські прапори, висловлюючи підтримку Україні в такий важкий час.

Важливо зауважити, що війна путіна підриває економіку в багатьох країнах світу. Багато світових лідерів відмовилися від російської нафти і газу, вводячи жорсткі санкції проти агресора.

Російський рубль і вся економіка окупантів стрімко йде на дно, відрізаючи громадян рф і білорусі від цивілізації.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що путін готує теракт на ЧАЕС.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що була перехоплена розмова окупанта, який злякався ЗСУ.

Також портал "Zhaj" писав, що у США дали відповідь нібито про біологічну зброю в Україні.