Арестович заспокоїв українців та запевнив що російські військові рухаються лише в одному напрямку: "У потойбічний світ"

У щоденному зведенні Арестович розповів про 15 день війни та запропонував трохи заспокоїтися.

Олексій Арестович, скріншот
Олексій Арестович, скріншот

"У противника — практично без просувань, якщо не рахувати просування у потойбічний світ окремих військовослужбовців та цілих підрозділів", зазначив Арестович.

Секретар РНБО Данилов зізнався, що Україна готувалася до війни ще з листопада: "Удару в спину не очікували"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україна була готова до вторгнення Росії і почала готується до війни задовго до того, як Путін заявив про свої наміри.

Олексій Данілов. Фото: Youtube
Олексій Данілов. Фото: Youtube


Олексій Данилов зізнався, що Україна почала підготовку до вторгнення РФ ще в листопаді 2021 року. Втім, те що Білорусь використовують як плацдарм для російських солдатів, уряд не очікував. Секретар РНБО назвав це"ударом у спину".

"Такого удару в спину ми не очікували. Ми не очікували, що вони підуть по всіх фронтах. Це була несподіванка" - сказав Данилов.

Росія завдала ударів по Дніпрі, Луцьку та Івано-Франківську: вибухи пролунали, коли люди мирно спали

Рано вранці 11 березня російські окупанти завдали ударів відразу по декількох містах України. Зокрема удари були нанесені в Івано-Франківське, Луцьку та Дніпропетровщині.

Вибух у Франківську, скріншот
Вибух у Франківську, скріншот

"Х*й! Вони підуть Україні!": Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки


Популярний артист Макс Барських, якого просто обожнюють у багатьох країнах світу, а також і в росії, заявив, що він не буде повертати росіянам гроші, які вони витратили на квитки на його концерт.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки і переводить їх на гуманітарну допомогу Україні", - підписаний пост в соціальній мережі.

Світові лідери сказали "так" євроінтеграції України: як пройшла історична ніч у Версалі

Стало відомо про те, що у Версалі пройшов неформальний саміт Європейського Союзу по Україні. Ця ніч стала історичною для всіх, адже там вирішувалося майбутнє країни.

Президент Литви, фото: скріншот
Президент Литви, фото: скріншот

Лідери Європейського Союзу сказали " так " євроінтеграції України, а це ще одна маленька перемога. Процес почався, і його вже не зупинити.