Рано вранці 11 березня російські окупанти завдали ударів відразу по декількох містах України. Зокрема удари були нанесені в Івано-Франківську, Луцьку та Дніпропетровщині.

Як повідомляє ДСНС Дніпропетровщини, в результаті ворожого обстрілу зруйновано одну триповерхову поверхову будівлю, але частково. Через величезний снаряд утворилася воронка.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Близько 07:00 вибухи також лунали і в Івано-Франківську. Як повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, ворог завдав ударів на місцевий аеропорт. Інформації про постраждалих поки немає.

Вибух у Франківську, скріншот
Вибух у Франківську, скріншот

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прохання: не поширюйте відео з вибухами, фото. Будемо максимально уважні. Ми дещо розслабилися, і ворог завдає удару. Жителям мікрорайону Опришівців, Крихівців та іншим — по можливості залишити район аеропорту", - зазначив мер.

Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook

Вибух також був і в Луцьку. Армія Російської Федерації завдала удару по аеродрому, який розташований біля Луцька. Про це повідомив голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко.

Вибух у Луцьку, скріншот
Вибух у Луцьку, скріншот

За його словами, вранці о 05.45 на аеродромі поблизу Луцька пролунали вибухи. На місці виникла пожежа. Зараз над його ліквідацією працюють рятувальники. За попередньою інформацією, жертв немає.

Нагадавши, Україна з розумінням прийме капітуляцію Росії, але ніколи не здасться: глава Міноборони Резніков не приховав правди

Раніше Знай писав, звідки взялася "свастика Путіна" - буква Z: зв'язок з Гітлером і туалетним папером. 15 днів війни, медіа вирішили дізнатися що можуть означати "знаки" на російській військовій техніці

Також Знай писав, російські окупанти почали спалювати тіла товаришів по службі, загиблих в Україні: заборонили повертати в Росію