Щоб підтримати рідну армію в боротьбі з російським вторгненням, українські художники вирішили створити NFT колекцію. Кошти, зароблені від продажу, будуть перераховані українським Збройним силам.

Про це повідомили в неприбутковій організації Art 4 Peace In Ukraine. За даними організації, кошти від продажів токенов направлять на допомогу армії. Всі лоти проекту розмістили на OpenSea.io -це всесвітньо відомий ринок NFT.

Унікальна колекція NFT демонструє любов до свободи, силу духу і непохитність українського народу. Автори робіт трудяться в різних куточках України.

"Поряд зі створенням шедеврів наші художники борються, займаються волонтерством, збирають кошти і іншим чином підтримують захист і виживання України від російського державного тероризму", – пишуть автори проекту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вони обіцяють, що "кожна монета, зароблена завдяки цим шедеврам та інвесторам, буде передана нашим невтомним добровольцям і жертвам війни, а також буде витрачена на засоби захисту місцевої оборони".

Нагадавши, що син радниці Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "я навіть не сказав мамі"