Колишній астронавт NASA Скотт Келлі відправив назад Росії медаль"За заслуги в освоєнні космосу". Нагороду йому колись вручив нині діючий заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв.

Причиною такого рішення стала кровопролитна війна, яку Росія розв'язала проти України.

"Будь ласка, віддайте її Російській матері, чий син загинув у цій несправедливій війні. Я пошлю медаль поштою в посольство Росії у Вашингтоні. Удачі", - написав астронавт у своєму Twitter, де за його життям і успіхами стежать 5,3 мільйона передплатників.

Примітно, що Скотт Келлі вільно говорить і пише російською мовою.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скотт Келлі чотири рази бував у космосі, двічі на борту російських ракет» Союз " і командував російсько-американським екіпажем на Міжнародній космічній станції, провівши на її борту 340 днів у компанії російського космонавта Михайла Корнієнка.

Астронавт Скотт Келлі
Астронавт Скотт Келлі

Як повідомляв Знай.ua, в "Борисполі" прикордонники затримали "людину Путіна": представився "агентом ФСБ" , а потім попросив помилувати.

Знай.ua писав, українців попередили про загрозу напливу мігрантів з Білорусі: підняли дрони і авіацію-на черзі "стіна" за 17 млрд.

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами:"Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.