У вівторок, 8 березня, українським воїнам вдалося ліквідувати підполковника російських окупаційних військ-Юрія Агаркова. Про це стало відомо з повідомлення українського офіцера Анатолія Штефана.

Росіянин був командиром мотострілецького полку, який дислокувався в місті Камишин Волгоградської області Російської Федерації.

Скрін, Телеграм Анатолія Штефана
Скрін, Телеграм Анатолія Штефана

Відомо, що Агарков раніше обіймав посаду начальника штабу 56-ї ОДШБ в місті Камишин Волгоградської області. Пізніше частину передислокували в окупований росіянами Крим. При формуванні в Комишині 33 мотострілецького полку його призначили на посаду командира.

Фото: ЗМІ, Юрій Агарков
Фото: ЗМІ, Юрій Агарков

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім українських джерел, факт ліквідації Агаркова підтверджують також пропагандистські російські ЗМІ.

Зазначимо, що триває героїчна боротьба всього українського народу з російськими загарбниками. Вбито і поранено сотні і тисячі мирних жителів, серед них - діти. Окупанти обстрілюють міста, лікарні, дитячі будинки, школи та пологові будинки. У захоплених містах люди страждають від нестачі найнеобхіднішого - їжі, води, тепла, медикаментів.

Світ згуртувався в підтримці України, і продовжує тиснути на Росію за допомогою жорстких санкцій.

Нагадаємо, що нічні обстріли російських окупантів забрали життя 4 дітей під Сумами та Харковом

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії

Крім того, вогонь по мирному населенню і взяття Харкова за 3 дні: Російський полонений зізнався, що їхали вони зовсім не на "навчання".