У Москві сильно постраждав автозак, в якому везли затриманих на антивоєнному мітингу. Автомобіль потрапив в аварію, а не став жертвою битви за свободу полонених учасників маршу.

Як повідомляється, за даними російського "РЕН ТВ", постраждали близько 11 осіб з 27. За попередньою інформацією, машина на перехресті не розминулася з легковим автомобілем. У постраждалих в аварії зафіксовані різні травми, даних про загиблих не надходило.

Фото: Perepichka News
Фото: Perepichka News

Фото: Perepichka News
Фото: Perepichka News

Фото: Perepichka News
Фото: Perepichka News

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Автозак із затриманими перекинувся після ДТП в центрі Москви. Аварія сталася на Хамовницькому валу. 11 осіб звернулися за медичною допомогою. У постраждалих різні травми", - повідомляють російські ЗМІ.

У Росії тривають акції протесту проти війни в Україні, яку прихильники Кремля називають «спеціальної військової операції Росії на Україні».

Нагадаємо, що крах російських військ: Головнокомандувач ЗСУ відзвітував про чергову поразку РФ-змушені здатися або загинути

Раніше повідомлялося, що український паспорт врятував 16-річному підлітку життя, опинився за крок від смерті: "застряг шматочок шрапнеля". Молодому українцю врятував життя паспорт. Після операції його життю нічого не загрожує.

Також, в Росії в автозаки "запакували" навіть маленьких дітей: хотіли миру в Україні