Війна Росії проти України, як ніколи згуртувала українців. Зараз всі намагаються допомагати один одному, не вимагаючи нічого натомість. Так, у Києві один молодик розчулив пенсіонерку ледь не до сліз своєю допомогою.

Про це у фейсбук розповів відомий український адвокат та засновник юридичної компанії "Міллер" Масі Найем.

У Києві пенсіонерка вийшла до магазину аби скупитися. Вона мала 300 гривень та хотіла на ці гроші накупити продуктів. Однак, вона трішки не розрахувала та набрала продуктів на 450 гривень. Вона одразу ж хотіла відмовитися від деяких продуктів, однак молодик у черзі заперечив, і додав пенсіонерці 150 гривень, яких їй не вистачало.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Це ж треба цій сволоті так всіх об‘єднати! Уявляєте, щойно була в магазині і хотіла купити на 300₴ продуктів, бо ж треба на шостий поверх пішки підіймати. Так то в мене все є, але ну розумієте… треба було ще докупити, щоб бути спокійною. І оце я стою на касі, а вона мені каже, що 450₴ коштує це все. І тут вже хотіла відмовитись, як хлопчина дає 150₴. І посміхається, каже: "то вам бабцю, йдіть, все буде добре", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цього пенсіонерці вирішили допомогти ще більше. Її одразу ж наздогнав волонтер та дав пакет з консервами, хлібом, згущеним молоком та іншими продуктами.

"Та ну ви що, мені немає куди це брати. Боже, я зараз розплачусь", - зазначила пенсіонерка.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потреби ЗСУ: повернути не вийде. Очільник Миколаєва заявив, що буде відбирати автомобілі на потреби армії, бо їх бракує

Раніше Знай писав, 100 000 гривень та 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ. Український пенсіонер збирав ці гроші протягом всього свого життя

Також Знай повідомляв, український паспорт врятував 16-річному підлітку життя, опинився за крок від смерті: "Застряг шматочок шрапнеля"