Арешт Путіна: прокурор Нюрнберзького процесу, який судив лідерів нацистської Німеччини заявив, що є всі шанси покарати збожеволілого диктатора

В Україні триває війна, яку розпочав Володимир Путін. Російські військові завдають удару не тільки по військовій інфраструктурі, як заявляють в Кремлі, але і по мирних жителях, їх будинках, автомобілях. Ряд українських міст зараз схожі на руїни. Прокурор Нюрнберзького процесу, який судив лідерів нацистської Німеччини, вважає, що за ці злочини вже цілком реально укласти диктатора Володимира Путіна.

Володимир Путін. Фото: скріншот youtube
Володимир Путін. Фото: скріншот youtube

Чоловік Олени Вінницької пішов у тероборону

Альона Вінницька розповіла, як війна змінила її життя. Ведуча програми" Зірковий шлях " розповіла, що дуже переживають за свого чоловіка, який записався в тероборону. "Всі жінки світу зараз моляться за своїх чоловіків, і я молюся за свого чоловіка, який пішов у тероборону. Він захищає країну, сім'ю і свої погляди..."

Альона Вінницька, кадр з відео
Альона Вінницька, кадр з відео

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Знову в лавах ЗСУ: "кіборг" дві доби добирався з Брюсселя, щоб дати відсіч російським окупантам

Колишній захисник Донецького аеропорту повернувся в Україну, щоб воювати проти російських загарбників. До цього він перебував у бельгійському Брюсселі. Відомо, що український "кіборг" останнім часом працював за кордоном. Але коли дізнався, що Росія знову напала на Україну, вирішив повернутися, не вагаючись. Раніше він служив у 90-му батальйоні 81-ї окремої десантно-штурмової бригади. Тепер він знову даватиме відсіч окупантам.

"Кіборг" знову боронитиме Україну / Телеграм-канал "Останній блокпост"
"Кіборг" знову боронитиме Україну / Телеграм-канал "Останній блокпост"

У Херсоні тисячі городян вийшли на протести: "це Україна"

У Херсоні місцеві жителі вийшли на протести проти Росії. Таку акцію влаштували через інформацію СБУ про можливість проведення куплених проросійських мітингів у місті. Учасники акції обіцяють вийти на вулиці міста і наступного дня.

Мітинг в Херсоні, скріншот
Мітинг в Херсоні, скріншот

Відділення ПриватБанку працюватимуть у вихідні: українцям розповіли про новий графік

ПриватБанк продовжує працювати, незважаючи на складну ситуацію в Україні через вторгнення Росії. Всі відділення працюватимуть у регіонах, де це можливо. Всі відділення будуть відкриті, де це можливо в період з 5 по 8 березня.

"ПриватБанк", фото: znaj.ua
"ПриватБанк", фото: znaj.ua