Російські окупанти завдали удару по 25-й школі Житомира. Мер міста Сергій Сухомлин заявив, що фактично половина школи перетворилася на руїни. Про це пише "УНІАН".

В Україні вже 9-й день війни, яку розпочала Російська Федерація. Війська РФ підло вдарили ракетами по всіх областях України о 4: 00 ранку. З самого першого дня окупанти не шкодуючи атакують великі міста і села, порівнюючи житлові будинки з землею.

Зруйнована школа. Фото: скрін з відео
Зруйнована школа. Фото: скрін з відео

Варто відзначити, що російські військові запускають ракети не тільки по домівках і військовій інфраструктурі, а й знищують школи, магазини, все що зустрічається на їхньому шляху.
Так, 4 березня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що окупанти завдали ракетного удару по 25-й школі. Він зазначив, що в результаті обстрілу половина будівлі фактично знищена. Місце, де ще недавно навчалися діти перетворилося на руїни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще