Стало відомо про те, що в Херсон зі східного боку увійшла піхота агресора, і почала просуватися вглиб міста. Перші подробиці.

Про це у вівторок, 1 березня, повідомляє Держспецзв'язок.

Російські війська перед цим збудували блок-пости на під'їзді до міста, а тепер вирішили перейти в наступ. Очевидці повідомляють, що наступ почався з боку аеропорту в Миколаївському шосе, а також кільця холодокомбінату.

"Рухомі в бік Миколаєва війська РФ розвернулися назад - беруть Херсон в кільце", - заявив глава Миколаївської ОГА Микола Кім.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

У мережі з'явився також ролик, на якому видно, що війська дійсно заходять в місто Херсон, однак, українські військові вже готові, тому навряд чи у окупантів що-небудь вийде.

Варто відзначити, що в понеділок, 28 лютого відбулися перші переговори між Україною і Росією, і пройшли вони на території Білорусі. Дві сторони обговорювали, як можна вийти з ситуації, що склалася.

Пізніше, президент України Володимир Зеленський поінформував, як вони пройшли. До слова, ініціатором виступила сама Російська Федерація, так як по всій видимості ворог деморалізований.

"Я вважаю, що таким нехитрим способом Росія намагається тиснути. Не втрачайте часу. Тактику таку ми не сприймаємо. Справедливі переговори можуть відбутися, коли одна сторона не б'є по іншій стороні реактивною артилерією саме в момент переговорів. Поки у нас немає такого результату, який ми б хотіли отримати. Росія заявила про свої позиції " - йдеться у зверненні президента.

Коли делегація повернеться до Києва, вони планують проаналізувати почуте, після чого визначатимуться, як переходити до другого раунду переговорів.

Нагадаємо, що в Охтирці зруйнували військову частину, влучив ворожий снаряд - є загиблі

Раніше повідомлялося, що Starlink Ілона Маска прибув в Україну: глава Мінцифри похвалився красунями

Також, стали діяти нові правила і час комендантської години в Києві: старі перепустки не діють.