Стало відомо про інцидент в аеропорту Тель-Авіва, що в Ізраїлі. Громадяни продовжують підтримувати українців після російського вторгнення.

У мережі з'явився ролик з аеропорту, на якому співробітники подають сигнали літакам Російської Федерації за допомогою прапора України. Це так званий протест проти агресії Російської Федерації та її керівництва на території України.

По всій видимості, це ініціатива самого співробітника, щоб українці зрозуміли, що у них є

Не можна не відзначити, що ізраїльтяни дуже підтримують український народ, і також провели акцію на підтримку України.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Місцева поліція зазначила, що на вулиці міста вийшло понад 17 тисяч осіб.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Крім цього, Ізраїль спростив правила перебування в країні у зв'язку з вторгненням Росії в Україну. У найближчі три місяці від них не вимагатимуть довідку про несудимість. В інформаційному бюлетені від 1 березня, названому "імміграційна політика Ізраїлю щодо іноземців, які прибули з України у зв'язку з війною", перерахували ряд додаткових пом'якшень обмежень на репатріацію.

ізраїльські солдати, фото Heidi Levine / AP
ізраїльські солдати, фото Heidi Levine / AP

Варто відзначити, що практично по всьому світу вже пройшли мітинги на підтримку України. Після того, як президент Російської Федерації напав нещадно на територію України.

Світові лідери почали вводити проти країни і її керівництва санкції, а популярні компанії і бренди прийняли рішення покинути даний ринок. Коли закінчиться ця війна-передбачити не може ніхто.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Володимира Зеленського тричі намагалися вбити російські найманці-The Times

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський повідомив нові деталі пожежі на АЕС у Запоріжжі

Також, Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду Безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС