У соціальній мережі розмістили жахливі новини, в яких повідомляється, що російська армія зайшла в Запоріжжя і почала обстрілювати найбільшу в Європі АЕС.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "UKRAINE Now"

На превеликий жаль, 24 лютого близько 5 ранку РФ прийшла в Україну з війною. Вже більше тижня українські війська дають гідну відсіч російському окупанту, який бездушно бомбить мирне населення і знищує будинки невинних українців.

Цього разу вороги розстріляли найбільшу АЕС в Європі. Крім цього, після того, як вона загорілася, окупанти Путіна не підпускали рятувальників до неї, щоб загасити вогонь.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Атака росіян на Запорізьку АЕС та пожежа там – головна тема європейської преси Французька газета Le Monde та німецьке видання Der Spiegel освітили на своїх головних сторінках напад окупантів з таким заголовком: «Російські війська атакують найбільшу АЕС у Європі». Дякуємо кожному, хто не мовчить та закликає зупинити російську війну проти України!",- підписаний пост в соціальній мережі.

Така жахлива новина швидко розлетілася по всьому світу і тепер всі знають, що Путін чинить, як терорист, віддаючи такі жахливі накази. Росія щодня бомбить мирне населення України, вбиваючи матерів, дітей і пенсіонерів.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко звернувся до всього світу, розповівши про війну в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Володимир Зеленський в терміновому порядку звернувся до Європи.