Відомий на весь світ український футболіст Андрій Шевченко заявив, що Володимир Путін-вбивця. Він вважає, що після України він не зупиниться і піде далі. Про це спортсмен розповів виданню
la Repubblica.

Український футболіст Андрій Шевченко заявив, що глава РФ Володимир Путін ніхто інший як справжній вбивця, а не ніякий "визволитель". Спортсмен заявив, що на даний момент метою диктатора є Україна, оскільки вона межує з Росією, але на цьому він навряд чи зупиниться.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

"Путін-вбивця. Зараз його мета-Ми, тому що наша країна межує з Росією. Але після нас яка країна буде?",- сказав футболіст.

Окупанти, Telegram
Окупанти, Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що російські окупанти вже більше тижня бомблять житлові будинки, помирають мирні люди. Вночі, 4 березня російські військові прорвалися в Енергодар Запорізької області, де знаходиться найбільша в Європі АЕС. Президент Володимир Зеленський заявив, що це загроза не тільки для українців, а й для всієї Європи.