Українська розвідка дістала інформацію про те, що російські окупанти встановили обладнання на телевежі у Мелітополі.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація.

Так, стало відомо, що за даними розвідки Служби безпеки України стало відомо, що російські окупанти встановили своє вороже обладнання на телевежі, що розташована у Мелітополі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Джерела СБУ повідомляють, що окупанти встановили своє обладнання на телевежі Мелітополя та почали трансляцію російських телеканалів", - сказано у повідомленні Запорізької обласної державної адміністрації .

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто нагадати, що 24 лютого РФ почала повномасштабне вторгнення на територію України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури та проводять масовані обстріли житлових районів. Після цього Володимир Зеленський запровадив воєнний стан на території України.

4 березня — дев'ятий день вторгнення Росії в Україну. За попередніми даними ВСУ знищило 9166 осіб противника.

❗️ УВАГА! Фейк!

ЗМІ поширюють інформацію про те, що окупанти в Мелітополі взяли під контроль телевізійну вежу і транслюють з неї російське телебачення.

❗️Це ФЕЙК!

Жоден цифровий телевізійний передавач на телевежі в Мелітополі наразі не працює.

Телемовлення в Мелітополі здійснюється за допомогою розташованого за межами телевежі аналогового передавача, до якого КРРТ не має ніякого відношення.

Нагадаємо, у США остаточно вирішили з приводу закриття неба над Україною. У Білому домі заявили, що закривати небо над Україною не стануть, але будуть і далі всіляко допомагати

Раніше Знай писав, російську пропаганду показали в дії: у Підмосков'ї переконані, що РФ в Україні веде "Велику Вітчизняну війну". Жителі Підмосков'я висловилися про ситуацію в світі.

Також Знай повідомляв, російські окупанти завдали ракетного удару по 25-й школі Житомира: половину навчального закладу знищено. Російські окупанти продовжують руйнувати міста і села