Американські журналісти провели опитування серед російського населення стосовно війни в Україні. Кореспонденти виявилися вражені пропагандою, яку їм щодня доносять.

Йдеться про знімальну групу американської команди АВС News, яка прибула в Підмосков'ї і обговорила з місцевими жителями поточну ситуацію в світі, Україні, а також їх рідній країні - Росії.

"Вони переконані, що Росія зараз веде в Україні щось типу Великої Вітчизняної війни. Це перше. А друге... і вони донесли це до мене гранично чітко... вони в общем-то не проти наслідків. І більше того - вітають їх" - йдеться в повідомленні журналіста. Все це їм щодня доносять у проплачених новинах, а ДПІ і ведуться, як зазомбоване стадо.

Фото: ДСНС обстріл Харкова
Фото: ДСНС обстріл Харкова

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому, як зазначає кореспондент, місцевих жителів абсолютно не турбує той факт, що у Росії більше не буде зв'язку із зовнішнім світом. Крім того, вони це навіть вітають, і вважають, що це потрібно було зробити давно.

У них немає свободи слова, а за мирні мітинги їм дають великий термін. По телевізору показують новини, які вигідні Російській Федерації та її уряду. Країна стала вже другою Північною Кореєю.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Нагадаємо, що вторгнення Росії в Україну сталося вночі, 24 лютого. Практично по всіх областях прилетіли ракети.

Було проведено вже два раунди переговорів, однак, належного результату вони не дали.

Нагадаємо, що Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду Безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС

Раніше повідомлялося, що російські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію

Також, россійські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію