Володимир Зеленський заявив, що готовий говорити з Путіним, але не за 30 метрів як з іншими лідерами.

Володимир Зеленський знову спілкувався з іноземними журналістами. Основні тези його виступу стосуються "закритого" неба, агресії Путіна відносно інших країн Європи, та звернувся до Путіна.

На думку Зеленського, кінець світу вже стався. Україна зараз є "огорожею" між цивілізацією та не цивілізацією. Він вважає, що далі буде: Латвія, Литва, Естонія, Молдова, Грузія, Польща, це є наступні жертви ненажерливості Путіна.

Щодо вступу в НАТО, Зеленський заявив, що якщо НАТО не має сміливості закрити небо, то нехай хоч літаки дасть.

"Якби не був президентом, був би у теробороні, стріляв, але не складав зброю", - заявив президент Зеленський.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він також розповів, що за собою росіяни возять перевізний крематорій, щоб не лишати слідів:

"Росіяни несуть крематорії для себе. Це жах. Я не розумію, що це за людина, яка може планувати такі акти геноциду та нацизму. Навіть українська сторона краще ставиться до окупантів, ніж їхнє керівництво", - заявив президент.

Зеленський звернувся до Путіна:

"Іди з нашої землі. Не хочеш зараз піти – сядь зі мною за стіл переговорів, я вільний. Тільки не на 30 метрів, як із президентом Франції Еммануелем Макроном, канцлером Німеччини Олафом Шольцем – я ж сусід! Я не кусаюся. Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?".

Нагадаємо, раніше другий раунд переговорів між Україною та Росією розпочався.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Німеччині конфіскували яхту за $600 млн російського мільярдера Усманова.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни не можуть зняти готівку, а долар зріс до історичного максимуму.