Росія почала повномасштабну війну проти України через що від неї відвернулися практично всі країни світу. Зокрема і Німеччина, в якій крім санкцій почали відмовлятися від продуктів російського виробництва. Про це повідомляє telegram-канал "Інсайдер Україна".

Злочини російської влади проти українського народу викликали бурю емоцій у країнах по всьому світу. Люди масово виходять на мітинги, бізнес йде з РФ, вводяться жорсткі санкції.

Російські товари в Німеччині. Фото: telegram
Російські товари в Німеччині. Фото: telegram

У Німеччині вирішили відмовитися від товарів російського виробництва. Ті товари, що ще залишилися на полицях магазинів віддають людям по 50% знижці. Відповідні знімки зробили відвідувачі магазинів. Втім, навіть знижка не мотивує людей купувати російські товари.

"Ці російські товари розпродаються і більше замовлятися не будуть. Ми розриваємо зв'язок з цим російським постачальником", йдеться в оголошенні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін telegram
Скрін telegram

Варто відзначити, що з РФ масово йде бізнес, багато компаній припинили співпрацю через війну з Україною, яку почав Володимир Путін. Також серйозного удару було завдано по економіці РФ.