Російські окупанти намагаються захоплювати в Україні стратегічно важливі об'єкти, зокрема під прицілом противника опинилися АЕС. Глава Міненергетики Герман Галущенко заявив, що до Запорізької АЕС ворогові не дістатися, оскільки вона надійно охороняється. Про це повідомляє telegram-канал "ХК".

Російські окупанти вже більше тижня тероризують населення України. Вони ведуть вогонь не тільки по військовій інфраструктурі і ЗСУ, а й по мирному населенню, руйнуючи будинки і цілі ЖК. Деякі міста вже схожі на суцільні руїни.

Окупанти, Telegram
Окупанти, Telegram

Також російські військові захоплюють стратегічно важливі об'єкти, зокрема АЕС. Наприклад, Чорнобильська АЕС знаходиться під їх контролем вже тиждень і всі співробітники станції в полоні. Також ворог намагається прорватися в Енергодар.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Глава Міненергетики Герман Галущенко заявив, що до Запорізької АЕС ворогові не дістатися, так як Станція знаходиться під надійною охороною ЗСУ.