Стало відомо про те, що в Харкові крилата ракета потрапила в будівлю міської ради. Російські окупанти продовжують обстрілювати місто.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голови Харківської ОДА Романа Семенуха в соціальній мережі Facebook, де він оперативно публікує інформацію про те, що відбувається насправді зараз у місті.

"Тільки що, Харків, пряме попадання крилатою ракетою в будівлю міськради" - йдеться в повідомленні під постом.

Сталося це в середу, 2 березня. Снаряд прилетів на площу Конституції в Харкові, і тим самим зруйнував будівлю Харківської міської ради. Найближчі до нього будівлі також залишилися без вікон.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Будівля міської ради, фото: скріншот
Будівля міської ради, фото: скріншот

До слова, снаряд окупантів був кинутий також на Харківську телевежу, що розташована на Павловому Полі. На щастя, вона встояла.

Жителів Харкова попросили обходити стороною центр міста, адже ворожі війська ціляться саме туди.

"Жителі Харкова! Росія веде бомбардування і ракетний обстріл міста, практично по всій площі. Будьте уважні! Також прошу не підходити,а тим більше не торкатися снарядів і ракет, що не розірвалися. Це небезпечно!!! Не відпускайте від себе дітей!!"- каже голова Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

Також, відомо, що один зі снарядів влучив у будівлю школи. Невідомо, чи були всередині люди, і чи є там притулок.

Школа, фото: вільне джерело
Школа, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що вдова Кернеса висловилася про обстріли в Харкові

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відсунули ворожі війська до кордону, а також захопили новеньку техніку

Також, "Ворог стягує сили все ближче до столиці": термінова Заява мера Києва Віталія Кличка