СБУ та "Укрзалізниця" організували евакуацію мирного населення з Ірпеня та прилеглих до міста територій. Відзначається, що вдалося врятувати 1000 жінок і дітей. Про це пише пресслужба компанії в telegram.
В Україні вже 8-й день триває кровопролитна війна, яку розпочала Росія. В першу чергу від російських агресорів страждає мирне населення, оскільки окупанти ведуть вогонь по будинках і навіть просто розстрілюють людей. У зв'язку з цим багато евакуюються, особливо зі столиці та прилеглих територій.

Укрзалізниця, фото: скріншот з відео
Укрзалізниця, фото: скріншот з відео

Так, за даними "Укрзалізниці" з Ірпеня та прилеглих до міста територій евакуйовано залізницею понад 1000 жінок і дітей. Врятувати їх вдалося завдяки злагодженим діям СБУ та"Укрзалізниці". У компанії відзначили, що на цьому зупинятися не мають наміру і продовжать рятувати мирне населення від загарбників.

Скрін telegram
Скрін telegram

"З Ірпеня та прилеглих до міста територій евакуйовано залізницею понад 1000 жінок і дітей. Було організовано кілька рейсів, у тому числі один з Ірпеня, другий – з Біличів. В даний час жінки і діти знаходяться в безпечному місці. Операцію провели Головне управління Служби безпеки в Києві та Київській області та АТ "Укрзалізниця". Укрзалізниця і далі в тандемі з правоохоронцями буде проводити евакуацію з найнебезпечніших точок", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще