В Україні вже 8-й день тривають кровопролитні бої між українськими захисниками та російськими окупантами. Росія почала війну і геноцид українців за що вже починає розплачуватися - від неї відвертається весь світ. Так, навіть Тургенівський дуб, який розташований у РФ виключили з конкурсу "Європейське дерево року". Про це пише telegram-канал "Новини Країни".

Росія розв'язала повномасштабну війну проти України. Російські окупанти ведуть вогонь не тільки по інфраструктурі, а й по мирних жителях. Весь цивілізований світ підтримує український народ і виступає за негайне припинення вогню з боку РФ.

Окупанти, Telegram
Окупанти, Telegram

Багато країн вводять санкції проти Росії. Багато компаній припиняють співпрацювати з росіянами, зокрема вони не зможуть виступати на Євробаченні. Також РФ виключають і з інших конкурсів, ізолюючи її від світу за протиправні дії на території України.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Так, з'явилася інформація, що Тургенівський дуб , який знаходиться в Орловській області Росії, був виключений з конкурсу "Європейське дерево року".

"Навіть російський дуб пішов нах*й", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, ЗСУ переходять з режиму оборони в контрнаступ: прийшов час діяти рішуче, заява Генштабу.

Також ми писали, корінний росіянин з Твері перейшов на бік України, щоб боротися зі злом: "Подумайте про матерів".

Нагадаємо, російський мільярдер Дерибаска розповів про наслідки санкцій для економіки РФ: "Беремо кризу 98-го і множимо на три".