Відомий телесеріал "Слуга народу", де у головній ролі грає Володимир Зеленський став популярним після того, як відбулося вторгнення Росії в Україну.

Старий телесеріал з президентом України Володимиром Зеленським у ролі президента України, набуває дедалі більшої популярності. Про це повідомляє The Wall Street Journal

Так стало відомо, що британський канал Channel 4 та ще кілька телекомпаній купили права на сатиричний серіал у якому президента України зіграв бувши актором Володимир Зеленський "Слуга народу".

Дистриб'ютор Eccho Rights продав серіал компаніям MBC на Близькому Сході, ANT 1 у Греції та PRO TV. у Румунії.

Скриншот повідомлення, TWJ
Скриншот повідомлення, TWJ

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Британський Channel 4 почне показувати "Слугу народу" вже 6 березня. Цього ж дня на телеканалі транслюватиметься документальний фільм Zelenskyy: The Man Who Took on Putin ("Зеленський: Людина, яка не побоялася Путіна").

Дистриб'ютор Eccho Rights також видалив зі свого каталогу всі серіали російського виробництва через "спеціальну військову операцію в Україні" і пожертвував 50000 євро українському товариству Червоного Хреста.

Спродюсований Зеленським "Слуга народу" протягом трьох сезонів транслювався на 1+1 Media. Серіал доступний за ліцензією Eccho Rights.

Адміністратор компанії Нік Седерлунд розповів: "Вигаданий президент — нормальна людина, яка переростає в героїчного та обожнюваного лідера. Хоча сценарій реальності, з яким зіткнулися Зеленський та український народ, набагато похмуріший і жахливіший, ніж у серіалі, мають місце очевидні паралелі із ситуацією в реальному світі".

Нагадаємо, раніше американський журналіст став свідком великого вибуху в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України звернувся зі словами підтримки до українського народу.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень.