Володимир Зеленський записав нове звернення до українського народу, де розповів, що за тиждень вдалося зламати плани ворога раз і назавжди.

Новий звернення регулярно публікуються на Офіційних акаунтах гаранта в соціальних мережах.

Він зазначає, що плани ворог будував кілька років, але, реалізація сильно кульгає, адже керівництво Росії не очікувало такої відсічі від ЗСУ.

Щодня військові, тероборона, і навіть прості громадяни беруть в полон російських військових, щоб зупинити їх, і припинити насильство. Ті кажуть одне-вони не знають, для чого їх сюди відправили.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Крім того, Володимир Зеленський зазначив, що пишається жителями таких міст як Мелітополь, Енергодар, і так далі, які не пускають ворога на свою територію. Сотні людей вийшли на вулицю, і тримають оборону.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Практично дев'ять тисяч убитих росіян, за один тиждень. На Миколаївському напрямку окупантам доводиться десятками вертольотів забирати своїх 200-х і 300-х.19 років, 20 років. Що вони бачили в житті, крім вторгнення на чужу землю. Україна не хоче бути покрита трупами військових " - говорить український гарант.

Також, Володимир Зеленський продовжує спілкуватися зі світовими лідерами, і обговорювати ситуацію навколо України. Всі вони вимагають від Росії припинити військові дії на території України. Проти них всього 141 країна, а за-чотири.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Тому навіть сумніватися не варто в тому, що перемога за нами. А коли це станеться-тільки питання часу.

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем

Раніше Знай повідомляв, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.

Також ми писали, пенсії українцям під час воєнного стану виплатили вчасно.