У такий непростий для українського народу час Митрополит Епіфаній звернувся до громадян і закликав молитися, адже це не просто слова, а велика сила. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі facebook.
Митрополит Епіфаній сказав, що вже минув тиждень, як світ для українців перекинувся з ніг на голову. У країні почалася війна, яку почав "духовно мертвий" глава РФ Володимир Путін.

Митрополит Эпифаний, фото: Facebook
Митрополит Эпифаний, фото: Facebook

"Тиждень тому для мільйонів українців світ назавжди змінився, розділивши життя на «до» і «після». Війна поклала край багатьом мріям, планам, звичного розміреного життя і буденним турботам. Але вона чітко показала, що є справжнім і цінним, а що – другорядним. Не буде тих, кого війна не торкнеться. Це страшне зло, задумане і викликане духовно мертвою людиною, не має ні найменшого виправдання ні людського, ні Божого. Війна - це страшна трагедія і великий гріх для того, хто її вирішує. Вона суперечить самому задуму Божому, святі отці її порівнюють зі справою сатани і його слуг", - написав він.

Митрополит Эпифаний, фото: Facebook
Митрополит Эпифаний, фото: Facebook

Епіфаній закликав українців молиться, адже це не просто слова, а сила, яка допоможе в цей важкий час і наблизить мир в країні.
"Молимося! Про це прошу вас у ці важкі часи. Молитва - це не просто слова, а набагато більше. Це сила, це світло, це надія і порятунок. Хай береже вас Господь! Молюся за кожного з вас", - закликав Митрополит.

Раніше Знай писав, три літаки, два вертольоти, колона броньованої техніки: ЗСУ вправно розправилися з російськими військами - ті й оком не блимнули.

Також ми писали, Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень: "Отримають люту відсіч, ми свого не віддамо".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік.