Стало відомо про те, що окупанти завдали ракетного удару по багатоповерховому масиву в самому центрі Чернігова. Перші подробиці.

Про це заявив голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус.

Після цього багатоквартирні будинки виявилися пошкоджені, були вибиті вікна і стіни, а також перекриття. При цьому, не можна не відзначити, що поруч немає жодного військового об'єкта. Тільки лікарні, школи, дитячі садки та житлові будинки.

Ворог знову вирішив насіяти паніку, і б'є по цивільному населенню. Самі окупанти неодноразово відзначали, що в ході "спецоперації", як вони називають повномасштабну війну, мирне населення чіпати не будуть. Чергова брехня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чернігів, фото: ОДА
Чернігів, фото: ОДА

На місці зараз працюють рятувальники, а інформації про постраждалих і жертв немає.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти обстріляли Чернігів з Градів.

Чернігів, фото: ОДА
Чернігів, фото: ОДА

"Всі виїзди з міста заміновані. "Заміновані" - це означає, що там міни, і можна на них підірватися. Чернігів готовий до оборони. Не наражайте себе і своїх близьких на небезпеку. Залишайтеся вдома або в об'єктах укриття" - говорить голова ОДА В'ячеслав Чаус.

Чернігів, фото: ОДА
Чернігів, фото: ОДА

Обстріли в місті тривають, тому потрібно бути гранично обережними.

Нагадаємо, що "Життя переможе смерть": журнал "Time" вийшов з обкладинкою українського прапора

Раніше повідомлялося, що "Зомбують" з дитинства: у школах РФ зайнялися пропагандою про війну в Україні

Також, у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потреби ЗСУ: повернути не вийде.