Сьому добу йде народна війна, українці чинять несамовитий спротив. В Україні діє "сухий закон", який забороняє продавати та вживати алкоголь.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім звернувся до українців та закликав не пити, а тим паче за кермом. Він розмістив своє відео на Youtube.

Віталій Кім, Youtube
Віталій Кім, Youtube

"Забув сказати, що у нас бракує авто для потреб воєнних, вже всі підприємства все віддали, автосалони все віддали. Ось. Розумію, воєнний час. Але діє сухий закон. Пити не можна. Сьогодні бачив, виявляється декому можна", - пожалівся голова.

Також він заявив, що патрульним дає дозвіл на те, що якщо впіймають п'яним за кермом, авто заберуть, без повернення. "Тому не треба пити за кермом, буде дорого", - підкреслив Кім.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вказівка для патрульних набуде чинності вже із завтрашнього ранку. Кім пояснив, що міра вимушена, оскільки запаси транспорту для армії вже закінчуються.

Також Віталій Кім надав херсонцям геолокацію розміщення російських солдатів, які повертаються на підстанцію після проваленого завдання.

https://maps.app.goo.gl/TJ5zrc9hpLE5YKXg8 — Віталій Кім просить "ліквідувати" ворога.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський у інтерв'ю західним медіа зізнався, що українці боротимуться до кінця життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Монастирський у телефонній розмові з французським головою МВС українська сторона висловила вдячність МВС та МЗС Франції за відправлені 33 тонни гуманітарного вантажу.

Також "Знай.ua" писав, що кадирівців, відправлених ліквідувати Зеленського, "накрили" в Гостомелі.