Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців та подякував всім за мужність та відвагу. Він зазначив, що ніхто в Росії та на Заході не вірив, що Україна зможе протриматися проти РФ тиждень.
Однак, на своїй фейсбук-сторінці Резніков зазначив, Україна показала, що вона не просто може вистояти, а й перемогти ворога, який вторгся на нашу землю.

Олексій Резніков, фото: Facebook
Олексій Резніков, фото: Facebook


"Раніше я навіть не замислювався, скільки годин у тижні? Виявилося – 168. Вже цілий тиждень Україна дає відсіч російським окупантам. Ніхто. Усвідомте це. Ніхто. Ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень. Ніхто. Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%. Це результат героїзму наших захисників і захисниць. Це самовідданість кожного з вас", - зазначив Олексій Резніков.

Міністр оборони подякував всім медикам, комунальникам, залізничникам, журналістам та фінансистам, які тримають свій фронт. До того ж Рєзніков подякував головам військово-цивільних адміністрацій та мерам, які сьогодні опинилися передовій. Це стосується Чернігова, Сум, Конотопу, Харкова, Маріуполя, Херсона та Миколаєва.

"Наша армія вже знищила тисячі окупантів. І стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн. Можливості наших Збройних Сил зростають, надходить допомога. На багатьох ділянках блискуче себе проявили бійці тероборони. Російські окупанти злякалися ганебної поразки і почали вчиняти злочини проти людяності. Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи. Попереду ще багато випробувань. Буде кров, сльози, біль. Але зараз як ніколи у нас є усі підстави бути впевненим у собі. Ми обов’язково переможемо", - підсумував він.

Нагадаємо, українські військові на сьомий день війни перейшли в наступ: "Бригада просунулася на околиці Горлівки"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, Венедиктова заявила, що меру, який здав окупантам Куп'янськ було вручено підозру в держзраді. Стало відомо, що мер Куп'янська здав місто окупантам

Також Знай повідомляв, Україна в переговорах вимагатиме вивести всі війська РФ, зокрема й з Криму та Донбасу – Арестович. Арестович зізнався, чого вимагатиме Україна в переговорах з РФ