Українцям показали, як ЗСУ ловлять окупантів з Російської Федерації. Іноді самі здаються в полон, а іноді доводиться за ними побігати.

Цього разу в мережі опублікували ролик на дві хвилини, в якому показали, як українські військові ловлять ворогів. Цього разу їх було троє, і один з них здався практично відразу.

Спочатку вони підійшли до чоловіка зі званням сержант. Він зрозумів, що бігти вже нікуди, тому здався добровільно, і відповідав на питання, які йому задавали бійці.

"Братан, ти навіщо сюди приїхав, я ж тобі говорив, не приїжджай, сука, в Україну. Тут ти і залишишся " - сказав автор ролика, коли підійшов до другого військового. Він був на той момент вже мертвий.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Радник глави офісу президента Олексій Арестович зазначив, що близько 60% військ зараз зосереджені навколо Харкова і Києва, що призвело до виникнення дірок в десятки, або навіть сотні кілометрів на півдні, в центрі, а також в зоні проведення ООС.

Обстріл бойовиків РФ, фото з ЗСУ
Обстріл бойовиків РФ, фото з ЗСУ

Кожен день військові, тероборона, а також просто громадяни беруть в полон російських військових. Ті кажуть, що не знали, куди і для чого їх відправляють.

Російські військові. Фото: скрін youtube
Російські військові. Фото: скрін youtube

"Практично дев'ять тисяч убитих росіян, за один тиждень. На Миколаївському напрямку окупантам доводиться десятками вертольотів забирати своїх 200-х і 300-х.19 років, 20 років. Що вони бачили в житті, крім вторгнення на чужу землю. Україна не хоче бути покрита трупами військових " - говорить український гарант.

Нагадавши, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем

Раніше Знай повідомляв, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.

Також ми писали, пенсії українцям під час воєнного стану виплатили вчасно.