Стало відомо про те, що для того, щоб вивезти трупи російських окупантів, Укрзалізниця додала ще 20 вагонів рефрежираторів. Що це означає.

Відправляться вони зі станцій Фастів, Одеса-Застава, Подільськ, Мерефа, Запоріжжя.

"Вантажопідйомність одного вагона-рефрижератора 50 тонн, тобто зможемо вивезти 10 тис. убитих солдатів російської окупаційної армії", - йдеться в повідомленні"Укрзалізниці".

Окупанти, Telegram
Окупанти, Telegram

Вони вже готові, і очікують на станціях своєї години, поки повністю будуть завантажені.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вагон, фото "Укзалізниця"
Вагон, фото "Укзалізниця"

Ці вагони, як зазначили в підприємстві, будуть задіяні виключно для того, щоб вивезти вбитих на українській землі окупантів з Російської Федерації.

Українські солдати, які загинули, будуть евакуюватися силами Збройних сил України, і застосовувати рушійний склад УЗ не планують.

Російські загиблі, фото: вільне джерело
Російські загиблі, фото: вільне джерело

У мережі також почали з'являтися фотографії перших похоронів російських окупантів на території країни-агресора. Надали їх російські засоби масової інформації.

Російські загиблі, фото: вільне джерело
Російські загиблі, фото: вільне джерело

У Міністерстві оборони Росії в середу, 2 березня вперше оприлюднили цифри по втратах, і звичайно ж, вони виявилися в кілька разів занижені. За їх словами, в ході війни померло 498 військових. При цьому, в Генштабі Збройних сил України зовсім інші цифри. Кількість загиблих окупантів станом на 3 березня вже перевищила 9 тисяч осіб.

Нагадаємо, що у Росії двоє поліцейських затримали пенсіонерку на антивоєнному мітингу

Раніше повідомлялося, що російського військового ліквідували після того, як він хвалився війною в Україні: тепер не зможе.

Також, російські окупанти запустили новий фейк: показують карту з частково завойованою Україною.