На смартфонах окупантів — доказ того, що окупанти не просто їхали на навчання, а нищити українців.

В Україні сьому добу йде війна, окупантів, яких брали у полон та вони заявляли, що не знають куди їхали, стає дедалі більше. Однак у ліквідованих ворогів на смартфонах є підтвердження того, що все вони чудово знали, і за гроші їхали вбивати українців. У соцмережах повідомляють про ліквідацію любителя знімати сторіс. І

На фото показали рештки ліквідованого ворога. На його смартфоні записи підтверджують, що ворог знав куди стріляє і у кого.

Інформація потребує підтвердження.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У одному повідомленні сторіс ворог пише друзям, що з ним все в порядку, були в пеклі, тепер "сушаться та відпочивають, та їдуть далі".

"Укропів перебиваємо пачками, щоб суки знали, у полон не беремо, будемо йти до Києва!", - йдеться у повідомленні.

Після чого з'явилося повідомлення, але вже від наших бійців:

"Наші діти гинуть від рук таких скотів проклятих. Тепер їх черга", - повідомляє автор поста.

Нагадаємо, раніше російські винищувачі порушили повітряний простір Швеції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїни ЗСУ взяли в полон 22 танкістів з Росії - знали, куди їдуть, і здалися за їжу.

Також "Знай.ua" писав, що воїнів ЗСУ розлютило руйнування житлових будинків - брати полонених артилеристів вже не будуть.