Російські загарбники 4-й день невпинно обстрілюють Волноваху. Місто опинилося на межі гуманітарної катастрофи. Евакуювати населення окупант не дозволяє. Про це повідомляє ДСНС у соцмережі facebook.

Волноваха вже четверту добу здригається від обстрілів російських окупантів. Ворог руйнує інфраструктуру і порівнює з землею житлові будинки. Місто знаходиться на межі гуманітарної катастрофи.

Евакуація. Фото: facebook / ДСНС
Евакуація. Фото: facebook / ДСНС

При цьому російські війська не дають "зелений коридор" для евакуації населення. У ДСНС зазначили, що щодня їм надходять сотні звернень з проханням надати допомогу. Відзначається, що рятувальники спільно з волонтерами на сьогоднішній день евакуювали близько 400 мирних жителів, велика частина яких - діти.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сьогодні рятувальники Донбасу проводили евакуацію жителів Волновахи. Четверту добу люди страждають від нескінченних обстрілів російських загарбників. Жінки, діти і літні люди знаходяться в жахливих умовах, в місті гуманітарна катастрофа! "Зелений коридор" для евакуації населення з Волновахи не дають!
Щодня в Головне управління ДСНС України в Донецькій області надходять сотні дзвінків з проханням про допомогу. На сьогоднішній день рятувальники Донбасу спільно з волонтерами міста провели евакуацію близько 400 осіб, серед яких більшість - це діти", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, воїнів ЗСУ розлютило руйнування житлових будинків - брати полонених артилеристів вже не будуть.

Також ми писали, Як правильно здаватися в полон - інструкція для російських і білоруських загарбників.

Нагадаємо, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.