Російські окупанти програють ЗСУ, тому влаштовують різні інформаційні атаки. На цьому фронті у них також немає успіхів, оскільки українців передчасно інформують про фейки. Так, telegram-канал Perepichka News попередив громадян про новий план загарбників.

Росія веде проти України війну по всіх фронтах, зокрема інформаційному. Окупанти програють і масово здаються в полон. У паніці ворог намагається запустити фейк для українців за прикладом новин на російському телебаченні.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

Так, окупанти приготували відео на якому президент України Володимир Зеленський нібито заявив про капітуляцію. Ролик створили за допомогою технології діпфейка, насправді він не справжній.

Не знає людина може повірити, адже відео, зроблені через такі технології, майже неможливо відрізнити від реальних. Важливо розуміти, що окупанти хочуть "психологічно дотиснути" українців, тому будь-яку інформацію краще кілька разів перевірити.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

у Харкові палає російська техніка
у Харкові палає російська техніка

Україна не здаватиметься ворогові, тому подібного роду ролики не варті уваги громадян. На даний момент Росія хоче придумати фейкову перемогу, адже за фактом план по захопленню України провалився.