Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ розмістили промовисте звернення до російських артилеристів, які обстрілюють українські міста та розстрілюють мирних мешканців.

На сторінках соцмереж, зокрема у Facebook спецпризначенці написали, що не будуть брати полонених та попередили, що знають імена всіх артилеристів.

"Після того, як ви накрили найжорстокішими обстрілами наші мирні міста, наших рідних, дітей, близьких - ви, черви, стали нашою метою номер один. Пояснюємо вам, Ваньки: ви начебто далеко і стріляєте по цілях яких не бачите. Не бачите маленьких діток, людей похилого віку, будинки, дитячі садки, школи та лікарні - все це для вас просто цілі. Стрельнули, полетіло, потрапили - за*бись, правильно пацани?", - звернулися до ворогів бійці.

Далі в публікації йдеться, що коли не бачиш свої цілі, то нібито легше. Але, попереджають ССО, легше вже ніколи не буде.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Інформація по вас - вже у нас. А якщо по комусь ще немає, то це питання лічених хвилин. Відтепер ніяких полонених російських артилеристів більше не буде. Ніякого помилування, ніяке "будь ласка, не вбивайте, я здаюся" вже не пройде. Кожен розрахунок, неважливо: командир, водій, навідник, заряджальний - будуть зарізані як свині. Засуньте в штани, ми за вами вже прийшли", - написали бійці.

Також бійці попередили, щоб вороги дзвонили мамі наостанок.

Нагадаємо, раніше як правильно здаватися в полон - інструкція для російських і білоруських загарбників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ заволоділи секретними документами російських окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що білоруси всіляко заважають "владі" вести війну з Україною.