Платіжні картки, випущені російськими та білоруськими банками тепер не працюють в Україні. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Національного банку України в соціальній мережі facebook.
Національний банк заборонив зарахування коштів на рахунки клієнтів – фізичних осіб за переказами, ініційованими з використанням платіжних карт, випущених банками РФ і Білорусі. Також забороняється прийом банківських карт в Україні, випущених банками країн-агресорів.

Нацбанк, зима - фото Знай.ua
Нацбанк, зима - фото Знай.ua

"Фінансова підтримка збройної агресії проти України повинна бути зупинена. Картки банків держав-агресорів не працюватимуть в Україні, також ворог більше не зможе посилати на них кошти для терористів та їхніх прихильників", - йдеться в повідомленні.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Варто відзначити, що заступник Голови Національного банку України Олексій Шабан заявив, що заборона прийому карт банків Росії та Білорусі є черговим кроком у фінансовій обороні України.

Раніше Знай писав, в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога.

Також ми писали, Головнокомандувач ЗСУ розповів про підлий вчинок Білорусі: запустили ракети незважаючи на домовленість.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, загарбники переодягаються в українську форму, крадуть карети швидкої допомоги, і прикриваються дітьми і жінками – оперативне зведення. Оперативне зведення, ворог не думає відступати, використовують антигуманні методи.